Објавени првите страници на Водичот за прекугранична соработка

Почитувани,

со задоволство ве известуваме дека се објавени првите страници на Водичот за прекугранична соработка. Можете да ги погледнете тука.

Screenshot 2016-08-15 21.21.12

 

За потсетување, во рамките на информативната кампања креирана како пилот проект, ЦИСР ја креираше оваа основна алатка која ќе помогне за осознавање на концептот и можностите на прекуграничната соработка. Се започна со подготовка на Водичот за прекугранична соработка во Јули, 2016 година, и неговиот развој и ажурирање е замислен да биде во вид на еден динамичен процес во кои би сакале да ја вклучиме и јавноста со своите идеи и забелешки. Затоа, вашите идеи, и забелешки ве молиме да ги споделите со нас на info@centercrcd.org.

 

Ви благодариме,

Тимот на ЦИСР

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s